„ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД! – ОБРАЗОВАНИЕ ЗА МОЕТО БЪДЕЩЕ 2022“.

Скъпи ученици, уважаеми родители,

За десета поредна година в гимназията ни се организират дни за среща с университети, образователни и консултантски центрове, специализирани медии под надслова „ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД! – ОБРАЗОВАНИЕ ЗА МОЕТО БЪДЕЩЕ 2022“.

Гимназията е единственото варненско училище, в което се провежда подобна инициатива, която предоставя възможността на висши учебни заведения, образователни и информационни центрове да влязат в директен контакт с бъдещите студенти.

Тази година програмата включва посещения в училище на много от гостите ни в дните между 29-31 март, богата програма със съпътстващи събития, демонстрации, както и виртуално представяне на всички участници (страницата може да видите на адрес: https://vegvarna.wixsite.com/website или да достигнете до нея от сайта на училището).

Скъпи ученици, възползвайте се от възможността да се срещнете на живо и да се информирате за различните възможности, които гостуващите ни университети и центрове предлагат!

Вярваме, че срещите и онлайн информацията, която ви предоставяме ще помогнат на учениците от XI и XII клас в тяхното кандидатстване във ВУЗ, на учениците от IX и X клас в техния избор за профилиращи предмети за следващите години и на всички останали, за да бъдат повече информирани и използват предоставените им възможности за срещи, консултации, езиково обучение.

Участници в Дните на Пета „Образование за моето бъдеще 2022“.

От екипа на ГПЧЕ „Йоан Екзарх“

Comments are closed.