„Мениджър за един ден“ 2016

За петнадесети пореден път Джуниър Ачийвмънт България организира инициативата „Мениджър за един ден“. Тази година събитието ще се проведе на 17 ноември 2016 г. под патронажа на Президента на Република България и с участието на Кмета на Столична община, министерства и държавни институции.

Ученици от цялата страна отново ще преживеят един реален работен ден в малки и големи компании, държавни и общински институции. Освен че предлага възможности за ефективна професионална ориентация, за много от младите хора това преживяване оставя незабравим отпечатък за цял живот и е първа стъпка в тяхната успешна реализация на все по-конкурентния пазар на труда. На местно ниво „Мениджър за един ден“ може да послужи за запознаване на младите хора с профила на компаниите и възможностите за професионална реализация в техния град или област, което адресира проблема с липсата на кадри, който голяма част от работодателите в страната изпитват.

Инициативата ще се проведе в София и цялата страна. Наши партньори и тази година ще бъдат министерства, общини и български и международни компании. Всички ученици от 10, 11 и 12 класове могат да участват, регистрирайки се на платформата http://mfd.jabulgaria.org. Периодът за регистрация на ученици ще започне на 07.11.2016 г.

Administrator

Comments are closed.