БИС с благотворителна тренировка на открито по повод „60 години Пета езикова гимназия“

БИС (Благотворителност и спорт), Владимир Вълев – Питбула и Кристиян Георгиев

с благотворителна тренировка на открито по повод „60 години Пета езикова гимназия“.

На 26 април от 12:00 ч. в двора на Пета езикова гимназия треньорите от организацията БИС заедно със световните шампиони Владимир Вълев – Питбула и Кристиян Георгиев ще проведат 60-минутна тренировка на открито по повод 60-годишнината на гимназията.

ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ посвещава на празника 60 предизвикателства, инициирани и организирани със съвместните усилия на учениците и ръководството на училището. На голям успех се радват благотворителните кампании, от които ние ставаме част! Насочваме усилията си предимно към домове за деца, лишени от родителски грижи, сираци, наркозависими.

bis_img_1

Ние подкрепяме идеите на БИС – да насърчава активното спортуване на хора във всички възрастови групи, да популяризира масовия спорт и да покаже, че доброто в сърцата на хората не е мираж.

Специални гости на събитието ще бъдат световните шампиони и роднини – Питбула и Кристиян Георгиев, които не престават да ни убеждават, че са отличен тандем. Новият световен шампион по муай тай при мъжете до 86 кг. и неговият треньор с радост приеха поканата да станат част от тази благотворителна кампания. Тяхната мотивация е свързана и с популяризирането на спорта сред младите хора, защото той изгражда личности – целеустремени, отговорни, борбени.

bis_img_2

Всеки човек може да живее по-добре, ако се погрижим. Направи Добро!

Системната физическа активност има положително въздействие върху психологическото състояние на децата и младежите, най-вече що се отнася до изграждане и оформяне на тяхното самочувствие, способност за интегриране, работа в екип и чувство на солидарност. Спортът е също така и едно от най-ефикасните средства за борба срещу тютюнопушенето, употребата на наркотици, заседналия начин на живот и затлъстяването.

Каним всички ученици, учители, ръководители да станат част от събитието на 26 април от 12:00 ч. в двора на гимназията.

Comments are closed.